Eibach logo Salasanasuojattu Extranet
NaviLeft Eibach esittely NaviMiddle Uutisemme NaviMiddle Tuotteitamme NaviMiddle Deimann tuotteet NaviMiddle Materiaalit NaviMiddle Jälleenmyyjät NaviMiddle Ota yhteyttä ja kysy lisää tai anna palautetta NaviRight
Navibottom
Liity Facebook ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Twitter ryhmäämme ja pysy kartalla! Liity Instagram ryhmäämme ja pysy kartalla!  
Tabletop
 
Esittely

Klikkaa ja tutustu nettikauppaamme!
 
* The Will to Win *
Voitontahto. Ei vain pelkkä slogan


The Will to Win kuvaa meidän – ja varmaankin myös sinun – elämäntapaamme. Se ajaa meidät aina parempiin suorituksiin, oli sitten kyse työnteosta, ajamisesta tai aivan mistä tahansa. Se saa meidät ylittämään tavoitteemme tänään ja asettamaan uudet, entistä korkeammat tavoitteet huomiselle. Tämän saman filosofian mukaisesti Eibach suunnittelee ja valmistaa maailman parhaat madallusjouset, iskunvaimentimet, coil overit, kallistuksenvakaimet ja muut alustanosat.

The Will to Win on syy, miksi autotuningin ammattilaiset ja kilpa-autoilijat ympäri maailman kääntyvät Eibachin puoleen jousitus- ja alustaratkaisujensa parissa. Eibachin laatuun, palveluihin ja tekniseen osaamiseen luottavat lukemattomien harrastelijakilpailijoiden lisäksi äärimmäisen vaativat Formula 1-, NASCAR- ja CART-tallit.

The Will to Win merkitsee sitä, että jokainen Eibach-tuote on paljon muutakin kuin standardoitu tarvike- tai varaosa. Kun autonvalmistajat haluavat eritysesti panostaa alustaan, he valitsevat Eibachin. Esimerkkinä mainittakoon Mitsubishi Lancer Evolution, jonka jousitus on Eibachin käsialaa.

Se vastustamaton voima, joka saa ylittämään itsensä yhä uudelleen, juuri se on; *The Will to Win*

Eibach Springs Being Made -video
Eibach Production -video
Eibach Portrait -video
     
Eibach Quality -video
Eibach Corrosion Protection -video
Eibach Stabilizer Bars -video
 
Eibach.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio - www.mediaguru.fi