Olemme autonvalmistajien luottokumppani auton alustaan liittyvissä asioissa

* The Will to Win *
Voitontahto. Ei vain pelkkä slogan

The Will to Win kuvaa meidän – ja varmaankin myös sinun – elämäntapaamme. Se ajaa meidät aina parempiin suorituksiin, oli sitten kyse työnteosta, ajamisesta tai aivan mistä tahansa. Se saa meidät ylittämään tavoitteemme tänään ja asettamaan uudet, entistä korkeammat tavoitteet huomiselle. Tämän saman filosofian mukaisesti Eibach suunnittelee ja valmistaa maailman parhaat madallusjouset, iskunvaimentimet, coil overit, kallistuksenvakaimet ja muut alustanosat.

The Will to Win on syy, miksi autotuningin ammattilaiset ja kilpa-autoilijat ympäri maailman kääntyvät Eibachin puoleen jousitus- ja alustaratkaisujensa parissa. Eibachin laatuun, palveluihin ja tekniseen osaamiseen luottavat lukemattomien harrastelijakilpailijoiden lisäksi äärimmäisen vaativat Formula 1-, NASCAR- ja CART-tallit.

The Will to Win merkitsee sitä, että jokainen Eibach-tuote on paljon muutakin kuin standardoitu tarvike- tai varaosa. Kun autonvalmistajat haluavat eritysesti panostaa alustaan, he valitsevat Eibachin. Esimerkkinä mainittakoon Mitsubishi Lancer Evolution, jonka jousitus on Eibachin käsialaa.

Se vastustamaton voima, joka saa ylittämään itsensä yhä uudelleen, juuri se on; *The Will to Win*

TUTUSTU EIBACH TUOTTEISIINTUTUSTU DEIMANN TUOTTEISIINOSTA TUOTTEET JÄLLEENMYYJILTÄMME